брауни с малини > 문의게시판

본문 바로가기
사이트 내 전체검색


회원로그인

문의게시판

брауни с малини

페이지 정보

작성자 Elisa 작성일24-04-03 12:01 조회76회 댓글0건

본문

Наслади се на този непреодолимо шоколадово брауни-орехов сет от 24 Мини Брауни с ядки от орехи – неповторимо подходящ за събития по всякакъв повод!

Нашето брауни с течен шоколад ще те очарова от раз с изобилието от топен шоколад, грубо нарязани ядки и неполирана захар Мусковадо.

Специфичният карамелен аромат на захарта в комбинация с гъстия какао и ядките от орехи придават несравнимото богатство на вкуса, а текстурата е деликатно хрупкава, както традицията предписва. Това е сладкишът ни с най-малко брашно и изобилно шоколад! А перфектният завършек? Цяла орехова ядка, обвита в… какао!

Поръчай с доставка в цяла София или вземи от пекарна на Take a Cake.

Състав: Орехи, мусковадо кафява захар, натурален шоколад, сладкиш брауни краве масло, яйца, бяло пшенично брашно, сол.

Алергените са в болд.

Хранителна стойност за 100 грама продукт: Енергийна стойност 2617.6 kJ/625.6 kcal. Мазнини: 46.4 г, от които наситени мастни киселини 16.6 г. Въглехидрати: 38.1 г, брауни чийзкейк от които захари 23.8 г. Белтъци: 13.9 г. Сол: 0.2 г.

brownie_1.jpgКексчето, в което има нещо старомодно, нещо непознато и нещо розово. Голямата изненада тук е глазурата. Тя е с вкус на кисело мляко, благодарение на заквасената сметана и специалния Руби шоколад. Най-новият вид шоколад, разработен наскоро от Barry Callebaut, дължи своя розов цвят на специална технология при обработката на Ruby какаови зърна, без никакви добавки за вкус и цвят. Той придава изцяло натурален, леко розов цвят и закачливо кисела нотка на тази не толкова сладка, много пухкава и свежа глазура.

Вариант 2:
Любимото ти кексче с ванила от сочно, кремообразно тесто, което печем веднага, на място в пекарните ни, също има нещо първородно – сърце от сладко от горски плодове. В процеса на печене то придава по-плътно и сочно звучене на готовия кекс. Финишът е няколко щриха розов шоколад.

Вариант 3:
Кексчето, в което има нещо класическо, нещо ново и нещо пинк. Голямата изненада тук е сладкото покритие. Тя е с млечно-кисел вкус, благодарение на киселото мляко и специалния Руби шоколад. Най-новият вид шоколад, разработен наскоро от Barry Callebaut, дължи розовия си цвят на специална технология при обработката на какаови зърна от сорта Ruby, без никакви добавки за вкус и цвят. Той придава изцяло натурален, леко розов цвят и закачливо кисела нотка на тази не толкова сладка, много пухкава и свежа обвивка.

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.


접속자집계

오늘
6,028
어제
8,417
최대
22,080
전체
2,129,924
Copyright © 울산USSOFT. All rights reserved.
상단으로
모바일 버전으로 보기